Cengiz Özdemir’le Şehri Tanımak

Şehri Tanımaya Devam Ediyoruz.

Cengiz Özdemir’le Şehri Tanımak

28 Şubat 2018 Çarşamba Saat 17.00 Edebiyat Fakültesi Amfi 10



İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ile Şehir ve Toplum Kulübü’nün birlikte düzenlediği ve Kent Çalışmaları’nın katkı verdiği “Şehri Tanımak” başlıklı etkinlik dizisinin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz.

Şehri nasıl tanıyacağımızı konuşmak ve şehri kavramak için şehri nasıl öğreneceğimizi ve onunla nasıl iletişim kuracağımızı anlamak amacıyla düzenlenen “Şehri Tanımak” etkinliğinin bu haftaki konuğu Cengiz Özdemir.

Cengiz Özdemir’in konuk olacağı program, 14 Aralık 2017 Perşembe günü saat 16:00’da Edebiyat Fakültesi Amfi 10’da gerçekleştirilecektir.

Cengiz Özdemir


1967 İstanbul doğumlu. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden Mezun oldu. 2003 yılında aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000 yılında kamuda öğretmenliğe başlayıp 2014 yılında istifa ederek görevinden ayrıldı. Halen kendi şirketinde yöneticilik yapmaktadır. Özdemir’in yazıları T24.com.tr, Bavul, Yeni Harman, Fil, Peyniraltı, Mesele, Atlas İstanbul, Tezgah, Medyascope.tv gibi yayın organlarında yayınlandı. İstanbul üzerine çeşitli şirketlerde ve kültür merkezlerinde dersler verdi, geziler düzenledi. Halen medyascope.tv’de Kültür-Tarih Sohbetleri başlığıyla programlar yapmakta olan Özdemir evli ve bir çocuk babasıdır.