ÇARŞAMBA TOPLANTILARI-42: DR. EMRAH YILDIZ

Kuruma Sosyolojiden Bakmak
6 Kasım 2019 Çarşamba / Saat: 17:30 / Edebiyat Fakültesi Amfi 4 (Kat II)

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Çarşamba Toplantıları”nın kırk ikinci oturumu “Kuruma Sosyolojiden Bakmak” başlığı ile Dr. Emrah YILDIZ’ın vereceği konferansla devam edecektir.

Konferans 6 Kasım 2019 Çarşamba günü 17.10’daki ikramın ardından saat 17.30’da Edebiyat Fakültesi Amfi 4’te gerçekleştirilecektir.

Davetlisiniz...

Dr. Emrah YILDIZ

2009 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalında "Friedrich List'in Siyasi, Ekonomik ve Toplumsal Görüşleri" başlıklı teziyle yüksek lisans derecesi aldı. Aynı anabilim dalında başladığı doktora çalışmalarına, Duke Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve University of North Carolina Tarih Bölümlerinde devam etti. "Yeni Ekonomi Sosyolojisi Perspektifinden Türkiye'de Devlet-Toplum İlişkileri ve Kamu İktisadi Kuruluşlarının Rolü: Et ve Balık Kurumu Örneği" başlıklı teziyle 2019'da doktora derecesi aldı.

Çalışmaları ekonomi sosyolojisi, kalkınma politikaları ve tarihsel sosyoloji alanlarında yoğunlaşmaktadır.

Yaklaşan Etkinlikler

ÇARŞAMBA-TOPLANTILARI-42:-DR.-EMRAH-YILDIZ