Türk Dili ve Edebiyatı Kulübü I. Ulusal Disiplinler Arası Öğrenci Kongresi

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Türk Dili ve Edebiyatı Kulübü
I. Ulusal Disiplinler Arası Öğrenci Kongresi

İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen I. ULUSAL DİSİPLİNLER ARASI ÖĞRENCİ KONGRESİ, “DÜNDEN BUGÜNE İSTANBUL” başlığı altında 20-21 Nisan 2020 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Kulübünün katkıları ile İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Farklı disiplinlerde çalışan lisans, lisansüstü öğrencileri ile araştırmacıların yer alacağı bu Kongre’nin temel amacı, şehrin farklı disiplinlerdeki algısına dair fikir sahibi olmak, ortaya çıkan sonuçlar ışığında şehre dair yeni perspektifler geliştirmektir.

ÖNEMLİ TARİHLER

Özetlerin Son Gönderim Tarihi                : 16 Mart 2020

Kabul Edilen Bildirilerin İlanı                    : 30 Mart 2020

Kongre Katılım Kayıtlarının Son Tarihi    : 10 Nisan 2020