MEZUNİYET ÜÇ/TEK DERS SINAV PROGRAMI

Fakültemiz diploma programlarında verilen derslerden mezuniyet üç/tek ders sınavına girecek öğrencilerin dersleri Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden tanımlanmış olup (en son yapılan başvuruların işlemleri gün içinde tamamlanacaktır) sınav türleri (ödev veya proje) ve açık uçlu sınav yapılacak derslerin sınav tarih ve saatleri için tıklayınız.

Tüm sınavlar (ödev veya açık uçlu) ÖYS sistemi üzerinden yapılacaktır. Lütfen ÖYS hesaplarınızı kontrol ediniz. Ödev veya açık uçlu sınavlar için belirlenen tarihlere dikkat ediniz. Sınav tarihlerinin telafisi bulunmamaktadır.

Not: Sınav programı, yapılan son başvurulara göre gün içinde güncellenecektir. Son gün (25 Ağustos) başvuruda bulunan öğrencilerin güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÜÇ/TEK DERS MEZUNİYET SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ