Ölümünün 100. Yılında Marcel Proust Anılacak

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Genç Yazarlar Kulübü tarafından “Ölümünün 100. Yılında Marcel Proust ve Türk Edebiyatındaki İzleri ” adlı etkinlik 13 Nisan Salı günü saat 14.00’de Edebiyat Fakültesi Şeref Holü’nde düzenlenecek. ​

Prof. Dr. Mehmet Samsakçı danışmanlığında etkinliklerine ara vermeden devam eden Genç Yazarlar Kulübü, 13 Nisan Salı günü Prof. Dr. Nedret Öztokat Kılıçeri, Prof. Dr. Seval Şahin ve Prof. Dr. Ali Şükrü Çoruk ile "Ölümünün 100. Yılında Marcel Proust ve Türk Edebiyatındaki İzleri " programında bir araya gelecek.

Söyleşide 20. yüzyıla damgasını vuran Fransız deneme yazarı, romancı ve eleştirmen Marcel Proust; eserleri ve edebi kişiliği üzerinden değerlendirilecek.

Kulüp üyelerine özel her hafta düzenli olarak gerçekleşen Yazalım & Tartışalım grubu toplantıları ve gezilerden; herkesin katılımına açık söyleşi, panel ve festivallerden haberdar olmak için kulübü sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Yaklaşan Etkinlikler

Batı Dilleri Kulübü Almanya Tanıtım Günü Etkinliği

''Vakko Moda Merkezi'nden AKM Kütüphane'ye Bir Sanat Yolculuğu''

17 Mayıs Salı günü 13.00’te Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesinde Handan Acar Yıldız