Güz Yarıyılı Mezuniyet 3 (Üç) Ders Sınav Başvurusu

Fakültemiz 2023-2024 Akademik yılı güz dönemi sonu itibariyle mezun olabilmek için en fazla üç derse kadar başarısız dersi bulunan öğrencilere yönelik 13-15 Şubat 2024 tarihlerinde Mezuniyet Üç Ders Sınavı yapılacaktır. Sınav Programı Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Sınava katılacak öğrencilerin 01-07 Şubat 2024 tarihleri aralığında Öğrenci İşleri Bürosu'na başvuru yapmaları gerekmektedir. (Başvuru formlarını birebir teslim edemeyecek durumda olan öğrencilerin ise e-posta ile edebiyatogrenciisleri@istanbul.edu.tr adresine formlarını iletmeleri gerekmektedir.)

Mezuniyet Üç Ders Sınavına Dilekçe ile Başvuru Başlangıç Tarihi: 01 Şubat 2024

Mezuniyet Üç Ders Sınavına Dilekçe ile Başvuru Bitiş Tarihi: 07 Şubat 2024 Saat:16:00

Mezuniyet Üç Ders Sınav Tarihleri: 13-15 Şubat 2024

Not 1: 2023-2024 yılı güz dönemi statüsü ''Kayıt Yenilemedi'' olan öğrencilerin bahar dönemi katkı payı ücretini yatırmaları gerekmektedir. Katkı payını yatırmak isteyen öğrencilerin Öğrenci İşleri Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not 2: Öğrenciler, hiç almadıkları derslerden Mezuniyet 3 (Üç) Ders Sınavına katılamazlar.

MEZUNİYET 3 (ÜÇ) DERS SINAV DİLEKÇESİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

(Sınav Programı Edebiyat Fakültesi web sitesinde ilan edilecektir.)