CONGIST ’19

18-20 Eylül 2019 tarihlerinde üç gün boyunca sürdürülecek olan II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresinde (Congist’19) ana tema “Şehrin Dili” olarak belirlendi. Toplantıda filolojiden felsefeye, tarihten sosyolojiye, mimarlık ve güzel sanatlardan psikoloji ve iletişime farklı sosyal ve beşeri disiplinlerin perspektiflerinden yapılacak değerlendirme ve müzakerelerle şehrin dilinin okunması ve yorumlanması amaçlanıyor. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen kongrenin bu yılki paydaşları ise Fransa’nın Limoges Üniversitesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği olacak. Kongrenin ardından ayrıca geçtiğimiz yıl olduğu gibi bilim kurulu tarafından seçilen bildiriler hakem değerlendirmesine tabi tutularak uluslararası editöryal kitap bölümü olarak yayımlanacak.

Kongre programı için buraya tıklayınız.

Kongre hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız.

Yaklaşan Etkinlikler

CONGIST ’19

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

Leh Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Polonya İstanbul Başkonsolosluğunun Ortak Sergisi