1. İSTANBUL ULUSLARARASI COĞRAFYA KONGRESİ

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü ve Türk Coğrafya Kurumu’nun işbirliği ile 20-22 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde düzenlenecek olan 1. İSTANBUL ULUSLARARASI COĞRAFYA KONGRESİ’ne sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Kongremizin; ülkemizin farklı üniversitelerinden ve dünyanın pek çok üniversitesinden gelecek araştırmacıları bir araya getirerek, katılımcılara Coğrafyanın farklı alanlarında bilimsel çalışmalarını sunma, deneyimlerini paylaşma ve tartışma, geri–dönüşler alma, fikir alış-verişinde bulunma, yeni işbirlikleri ve ortak çalışmalara olanaklar sağlama konusunda katkı sağlayacağını ümit etmekteyiz.

Kongreye katılımınızdan büyük onur ve mutluluk duyacağımızı belirtir, esenlikler dileriz

Yaklaşan Etkinlikler

ASİALEX 2019: lexicography its past and future

1. İSTANBUL ULUSLARARASI COĞRAFYA KONGRESİ