BİTİRME (FİNAL) SINAVLARINDA BİLGİSAYAR VE İNTERNET ERİŞİMİ SAĞLANMASI

22 Haziran-3 Temmuz 2020 tarihleri arasında Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden online olarak gerçekleştirilecek Bitirme (Final) sınavları sırasında, bilgisayar ve internete erişim imkanı olmayan Fakültemiz öğrencilerinin ekteki formu doldurup aşağıdaki eposta adresine sınavdan en az 3 gün önce göndermeleri koşuluyla sınavlarını Fakültemizin bilgisayar laboratuvarındaki bilgisayarları kullanarak yapmaları mümkündür.
Bilgisayar laboratuvarında oturma planının düzenlenebilmesi ve Fakülteye giriş-çıkışlarda sorun yaşamamak için mutlaka ekteki randevu formunun oldurulup edebiyatdekanlik@istanbul.edu.tr adresine sınav tarihinden 3 gün önce gönderilmesi gerekmektedir.
Öğrencilerimize duyurulur.

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı