The Space in Between – Aleksandra Kazazou

alexsandra

Grotowski Enstitüsü bünyesinde çalışan Studio Matejka topluluğu üyesi Aleksandra Kazazou “The Space in Between” başlıklı bir seminer verdi. Kadıköy Theatron’da gerçekleştirilen seminerin ardından Kazazou Thetron oyuncularıyla iki günlük bir workshop gerçekleştirdi.

Aleksandra Kazazou: Wroclaw (Polonya)’da doğdu. Selanik’te Aristo Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. North National Theatre (Selanik), Asypka (Atina), Song of the Goat Theatre (Wroclaw) gibi tiyatrolarda çalıştı. Halen Grotowski Enstitüsü’nde faliyet gösteren Studio Matejka topluluğunda sanatsal çalışmalarını yürütmekte ve Wroclaw Üniversitesi’nde Akdeniz Araştırmaları Kürsüsü’nde Klasik Yunan Tiyatrosu üzerine dersler vermektedir.

14/05/2015