Mardin Müzesinde Gerçekleştirilen Koruma-Onarım Çalışmaları ve Arkeopark Uygulamaları Semineri

Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü ile Konservasyon ve Restorasyon Kulübü’nün (KOREK) ortaklaşa gerçekleştirdiği toplantıların Aralık ayı konuğu “Mardin Müzesinde Gerçekleştirilen Koruma-Onarım Çalışmaları ve Arkeopark Uygulamaları” başlıklı konuşmasıyla, Mardin Müzesi Müdürü Nihat Erdoğan olacaktır.

Arkeolog-Sanat Tarihçisi Nihat Erdoğan ve Ekibi, “ Arkeoparkta Bir Gün” projesi ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında “Gençlere Yönelik En İyi Program Dalında Altın Ödül” almıştır.

Seminer 8 Aralık Pazartesi saat 14:00’de Bölümümüz Sualtı Laboratuvarında gerçekleştirilecektir (Edebiyat Fakültesi Laleli Girişi).

fotoğraf

04/12/2014