Araştırma Deneyimleri – 3
3 Mayıs 2016, 10:00

Türkiye’de Kriminolojik Araştırma Yapmak: Fırsatlar ve Zorluklar

ArastirmaDeneyimleri_003 2İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi bünyesinde düzenlenecek olan Araştırma Deneyimleri – 3 etkinliği ile devam ediyor. Araştırma Deneyimleri’nin üçüncü konuğu “Türkiye’de Kriminolojik Araştırma Yapmak: Fırsatlar ve Zorluklar” başlıklı konuşması ile Yrd. Doç. Dr. Tuba Topçuoğlu olacak. Seminer, 3 Mayıs 2016 Salı günü saat 10:00’da Edebiyat Fakültesi Kurul Odası’nda gerçekleştirilecek.

Davetlisiniz…

Yrd. Doç. Dr. Tuba Topçuoğlu

Tuba Topçuoğlu, 1999 yılında Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Ekonomi yüksek lisans derecesini 2000 yılında Londra’da bulunan University College London’dan aldı. İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’nde 2006 yılında Kriminolojik Araştırmalar alanında ikinci yüksek lisans derecesini alan Topçuoğlu aynı üniversitede 2011 yılında Kriminoloji doktora programını bitirerek Doktor unvanını aldı. Doktora öğrencisiyken iki yıl boyunca aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora öğrencilerine araştırma metotları alanında teorik ve uygulamalı (SPSS) dersler verdi. 2013 yılından itibaren İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. Lisans, yüksek lisans ve Erasmus öğrencilerine İngilizce ve Türkçe olarak Kriminoloji, Çocuk Suçluluğu ve Önlenmesi, Karşılaştırmalı Kriminoloji ve Suç Önleme dersleri vermektedir.

26/04/2016