Akademik Gelişim Eğitimleri – 7
21 Nisan 2016, 17:00

IUSAM_AkademikGelisim_007Veri Analiz, Görselleştirme ve Sunum Sistemleri

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimlerinin yedincisiyle devam ediliyor.

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Kara Danışmanlık Genel Müdürü Ertan Murat ERIŞIK ve İş Zekası Danışmanı Samet İLHAN tarafından sunulacak oturumda veri analiz, görselleştirme ve sunum sistemlerine dair bilgiler verilecek olup, uygulamalı örnekler ile profesyonel sistem destekli eğitimi yapılacaktır.

Tarih: 21 Nisan 2016, Perşembe

Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası

Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Eğitim Seminer İçeriği:

• Veri Madenciliği ve Analizine Dair
  • Analiz Görselleştirme Becerilerindeki Son Gelişmeler
  • Veri Analiz Ve Görselleştirme Teknolojilerine Dair
  • Tableau® Platformunda Veri Analiz Ve Görselleştirme Uygulamalı Gösterimi

Ertan Murat ERIŞIK

Ertan Murat ERIŞIK, veri ambarı ve iş zekası üzerine bilişim teknolojileri alanında çözümler sunan ve  Tableau® yazılımının temsilcisi olan Kara Danışmanlık firması yöneticisidir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

17/04/2016