Akademik Gelişim Eğitimleri– 6

Bilimsel Yayıncılıkta Riskler ve Dergi/Konferans/Yayınevi SeçimiIUSAM_AkademikGelisim_006

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimlerinin altıncısıyla devam ediliyor.

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ tarafından sunulacak oturumda bilimsel yayıncılıkta mevcut riskli durumlar ve buna karşın doğru yayıncılık yapılabilecek mecralara dair bilgiler verilecek olup, uygulamalı örnekleri ile profesyonel sistem destekli eğitimi yapılacaktır.

Tarih: 24 Mart 2016
Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası
Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Katılımcı kayıtformunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Eğitim Seminer İçeriği:

Bilimsel Yayıncılık Hakkında
• Bilimsel Yayıncılıkta Kötüleşme Eğilimleri
• Kötüleşmiş Yayıncılıktan Korunmaya Dair
• Doğru Yayıncılık için Mecra Seçimi
– Dergi Seçimi
– Konferans Seçimi
– Yayınevi Seçimi

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

23/03/2016