Akademik Gelişim Eğitimleri – 2

Nitelikli Bilimsel Makale Yazımı İçin İleri Teknikler Eğitimi

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi SosyIUSAM_AkademikGelisim_002aoloji Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimlerinin ikincisiyle devam ediliyor.

29 Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem KESKİN ve Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ tarafından verilecek olan eğitimin konusu “Nitelikli Bilimsel Makale Yazımı İçin İleri Teknikler” olacak. Yapılacak olan eğitimde nitelikli bilimsel yayın hakkında bilgilerle birlikte gelişmiş sistem destekli makale geliştirme uygulamaları ve potansiyel yazarlara öneriler verilecektir.

Tarih: 19 Kasım 2015

Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası

Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Katılımcı kayıt formunu doldurmak için  lütfen tıklayınız.

Yrd.Doç.Dr. Cem Keskin

Cem Keskin, 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümünü bitirdi. Ardından 2002 yılında ODTÜ Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programını tamamladı. 2009 yılında ise Utrecht Üniversitesi Dilbilim Enstitüsünden doktor unvanını aldı. Keskin, 2000-2005 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde araştırma görevlisi, 2005-2010 yılları arasında ise Utrecht Üniversitesinde araştırmacı, öğretim elemanı ve proje asistanı olarak görev aldı. 2011 yılından beri de İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Çeviri Bilim ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde öğretim üyesidir.

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

10/11/2015