Akademik Gelişim Eğitimleri – 1

IUSAM_AkademikGelisim_001aAkademik Performans Ölçüm Sistemleri Eğitimi

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimleri başlıyor.

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ tarafından verilecek olan eğitimlerin ilkinin konusu Akademik Performans Ölçüm Sistemleri Eğitimi olacak.

22 Ekim’de yapılacak olan programda akademik performans kavramı, akademik performans ölçütleri, ölçüm yöntemleri ve örnek sistemler hakkında bilgi verilecek olup, genç akademisyenler için doğru performans geliştirme stratejileri tartışılacaktır.

Tarih: 22 Ekim 2015

Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası

Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Dinleyici kayıt formunu doldurmak için  lütfen tıklayınız.

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ hakkında

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

14/10/2015