Akademik Gelişim Eğitimleri

Yrd. Doç. Dr. Metin Tunç

04 Haziran 2015 Perşembe / 17.00

Edebiyat Fakültesi Kurul Odası – 3. Kat

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi gelecek eğitimIUSAM_AkademikGelisim_Afis2-page-001 yılında aşağıda listelenen Akademik Gelişim Eğitimleri düzenleyecektir.

• Akademik Performans Ölçüm Sistemleri Eğitimi
  • Nitelikli Bilimsel Makale Yazımı için İleri Teknikler Eğitimi
  • Bilimsel Makale Referans Yönetim Sistemleri Eğitimi
  • İntihal (Aşırma) Tespit Yazılımları Eğitimi
  • Başarılı Bilimsel İşbirliği Eğitimi
  • Doğru Bilimsel Dergi Seçimi Eğitimi
  • Veri Analiz, Görselleştirme ve Sunum Sistemleri Eğitimi
  • Fikri Mülkiyet Strateji Geliştirme Eğitimi

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin Tunç gerçekleştirilecek eğitimlerin kapsam ve hedefleri konusunda bilgiler paylaşacaktır.

Katılım ön başvurularının alınacağı tanıtım toplantısı 4 Haziran 2015 Perşembe günü Saat 17:00’de Edebiyat Fakültesi Kurul Odası’nda gerçekleştirilecektir. Program öncesinde saat 16:30’da ikram olacaktır.

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ hakkında

Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

29/05/2015