Konuşmalar III

konuşmalar 3_zafer sağıroğluYrd. Doç. Dr. Ali Zafer Sağıroğlu

26 Mart 2015 Perşembe/ 16.30 Edebiyat Fakültesi Amfi 4 (Ziya Gökalp Amfisi) – 2. Kat

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi’nin düzenlediği  Konuşmalar’ın üçüncü konuğu Türkiye’de Göç Araştırmaları başlıklı konuşması ile Yrd. Doç. Dr. Ali Zafer Sağıroğlu olacak.

Konferans/seminer 26 Mart 2015 Perşembe günü saat 16.30’da Edebiyat Fakültesi Amfi 4 (Ziya Gökalp Amfisi)’te gerçekleştirilecek.

Yrd. Doç. Dr. Ali Zafer Sağıroğlu

Ali Zafer Sağıroğlu 1999 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden lisans, 2002 yılında Gazi Üniversitesi’nden yüksek lisans diplomasını almıştır. 2014 yılında Selçuk Üniversitesi’nde tamamladığı doktora tezi ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde sosyoloji bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır.

Ali Zafer Sağıroğlu, üniversitedeki görevinden önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın çeşitli kademelerinde eğitimci ve idareci olarak görev yapmıştır. 2005 – 2009 yılları arasında Şam Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak bulunmuştur. Üniversitedeki öğretim üyeliği görevinin yanında, İçişler Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Göç Araştırmaları Merkezi müdürü olarak görev yapan Sağıroğlu’nun etnisite, gruplararası ilişkiler, kimlik ve göç konularında çeşitli ulusal ve uluslararası bilimsel ve akademik çalışmaları bulunmaktadır.

19/03/2015