Akademik Gelişim Eğitimleri– 6

“Bilimsel Yayıncılıkta Riskler ve Dergi/Konferans/Yayınevi IUSAM_AkademikGelisim_006Seçimi”    İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi (SAM) bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimlerinin altıncısıyla devam ediliyor.

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ tarafından sunulacak oturumda bilimsel yayıncılıkta mevcut riskli durumlar ve buna karşın doğru yayıncılık yapılabilecek mecralara dair bilgiler verilecek olup, uygulamalı örnekleri ile profesyonel sistem destekli eğitimi yapılacaktır.

Tarih: 24 Mart 2016 Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Katılımcı kayıtformunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Eğitim Seminer İçeriği: • Bilimsel Yayıncılık Hakkında • Bilimsel Yayıncılıkta Kötüleşme Eğilimleri • Kötüleşmiş Yayıncılıktan Korunmaya Dair • Doğru Yayıncılık için Mecra Seçimi - Dergi Seçimi - Konferans Seçimi - Yayınevi Seçimi

17/03/2016

Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü