Kent ve STK Bahar Başvuruları

Kent ve STK Programlarına bahar başvuruları başlıyor!

Kent Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı ile Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başvuruları 19 Aralık 2016-10 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu yarıyıl Kent Programı’na 8, STK Programı’na ise 10 yeni öğrenci kabul edilecektir.

Kent Programı’na başvuru için hangi bölüm olduğuna bakılmaksızın lisans mezuniyeti yeterlidir, bölüm sınırlamasına gidilmemiştir. Bunun dışında tezli yüksek lisans programları için geçerli başvuru şartları Kent Çalışmaları için de geçerlidir.

STK Programı’na başvuru için de lisans mezunu olmak yeterlidir. Buna karşın, ikinci öğretim bir program olduğu için ALES ve yabancı dil şartı aranmamaktadır. Program ücreti üç taksit halinde ödenmektedir ve toplam 10,500 TL’dir. İstanbul Üniversitesi personeli, eşleri ve çocuklarına indirim uygulanmaktadır ve indirimli ücret 7,500 TL’dir. Ayrıntılı bilgi için program sayfasına bakınız.

STK Programı broşürü için tıklayınız.

Kent Programı broşürü için tıklayınız.

15/12/2016

Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü