Yabancı Öğrenciler için AİİT-I ve Türk Dili-I dersleri hakkında duyuru

2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren uzaktan öğretim yöntemi ile okutulacak olan “Yabancı Öğrenciler İçin Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II” derslerinin koordinatörlüğü için Prof. Dr. Cezmi ERASLAN görevlendirilmiştir.

2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren uzaktan öğretim yöntemi ile okutulacak olan “Yabancı Öğrenciler İçin Türk Dili I-II ” derslerini vermek üzere Okt. Zeynep Negiş görevlendirilmiştir

Yabancı Öğrenciler İçin Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersinin sınavı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi için daha önce Dekanlıkça ilan edilen tarih yer ve saatte yapılacaktır.

Yabancı Öğrenciler İçin Türk Dili I dersinin sınavı Türk Dili I dersi için daha önce Dekanlıkça ilan edilen tarih yer ve saatte yapılacaktır.

25/10/2016

Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü