İstanbul 2016 “Jeo-Kültürel Alanda İnsani Yaklaşımlar” VIII Uluslararası Sanal Forumu Teşekkür Yazısı

Değerli Bilim İnsanları,

Sizlerin desteği ve katılımlarıyla İstanbul 2016  “Jeo-Kültürel Alanda İnsani Yaklaşımlar” VIII Uluslararası Sanal Forumu başarıyla  gerçekleştirdik. Hepinize gönülden teşekkür eder, bir sonraki forum durağında buluşmak üzere esenlikler dileriz.

Forum Düzenleme Kurulu

Dear Scholars,

The International Virtual Forum - Istanbul 2016: Humanitarian Aspects in Geocultural Space was successfully carried out with your support and participation. We sincerely thank you and hope to meet you again in the next forum.

Forum Organization Committee

Уважаемые ученые,

Международный Виртуальный Форум - Стамбул 2016: Гуманитарные аспекты в геокультурном пространстве был успешно проведен при Вашей поддержке и участии. Мы искренне благодарим Вас и надеемся на встречу с вами на следующем форуме.

Оргкомитет форума

13/10/2016