Yandal ve Çift-anadal

Psikolojide Bilginin Temelleri

Psikolojide Niteliksel Araştırma Yöntemleri II *

X

* İşaretli derslerin ilk senede ve güz dönemindeki öncülü alınmadan alınmaması tavsiye edilir.

BAHAR DÖNEMİ

TOP: 18 Kredi

BAHAR DÖNEMİ

TOP: 33 Kredi

• Yukarıda listelenmiş olan ve programınızda (yandal/çift anadal) yer aldığı sütunda X ile işaretlenmiş olan dersleri başarıyla tamamladığınızda sertifika/diploma almaya hak kazanırsınız. NOKTA’da bu dersleri göremiyorsanız Öğrenci İşleri ile mutlaka görüşünüz.
  • Bu dersler dışında danışmanınızla görüşmeden lütfen başka bir ders seçmeyiniz. Aksi takdirde mezuniyetiniz sırasında sorun yaşayabilirsiniz.
  • Yukarıdaki liste sadece BAHAR DÖNEMİ içindir. Güz dönemi dersleri gelecek sene ilan edilecek ve NOKTA’da da görülebilecektir.
  • Bu listedeki tüm dersleri bu dönem seçmeniz gerekmemektedir. Bu ders listesi içinden esas bölümünüzdeki ders programınıza uygun (çakışmayan) dersleri seçmeye özen gösteriniz. Örneğin, iki senede programı bitirmeyi hedefleyen bir öğrenci, bu derslerin yarısını bu dönem diğer yarısını ise diğer bahar dönemi alabilir.
  • Yandal ya da çift anadal mezuniyet kriteri, giriş yılınızda danışmandan almış olduğunuz ders listesinin altındaki “genel toplam kredi sayısı”na başarıyla ulaşmış olmaktır. Bu toplam kredi sayısı öğrencinin giriş yılına göre değişebilir. Ancak her öğrenci, mezun olmak için kendi giriş yılındaki toplam krediyi tamamlamış olmak zorundadır. 2013-2014 yılı genel toplam kredi sayısı YANDAL için 39, ÇİFT ANADAL içinse 69’dur.
  • ESKİ ÖĞRENCİLER İÇİN: Giriş yılınızda size verilmiş olan ders listesindeki kimi dersler değişmiş, kaldırılmış olabilir. Bu durumda bu derslerin yerine yeni ders programından benzer dersler almanız gerekir ve böylece mezuniyet için gerekli olan toplam kredi sayısına ulaşmış olursunuz. Yeni ders seçimi için lütfen danışmanınıza başvurunuz.

Tolga Yıldız, Arş. Gör. (oykucu@gmail.com)

15/07/2013