2016 Yılı Etkinliklerimiz

Şiir Okumaları

Şair ve Festival Internazionale della Poesia direktörü Caludio Pozzani 30 Eylül 2016 tarihinde fakültemiz bünyesinde D’Annunzio Montale, Campana, Pavese, Caproni, Marinetti, Sbarbaro, Ungaretti gibi önemli İtalyan şairlerinin eserlerinden oluşan şiir dinletisini gerçekleşmiştir. Dinletiyi futuristik tarzda yazdığı kendi şiirleri ile sonlandırmıştır.

WEB pozzani 1

WEB pozzani 2

Konferans

Napoli L’Orientale Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Paolo Sommaiolo tarafından “Incontri di una maschera fra Napoli e mondo turco - da Pulcinella a Totò turco napoletano” konulu konferans ve film gösterimi 28 Nisan 2016 Perşembe günü fakültemizde gerçekleştirilmiştir.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Konferans

Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Serap Yüzgüller tarafından “Umberto Eco'nun İzinde Antik Çağdan Neoklasizme Batı Sanatında Güzelliğin Tarihi”  konulu konferans 3 Mart 2016 tarihinde Fakültemiz Kurul Odası’nda gerçekleştirilmiştir.

Foto Eco 1

Foto Eco 2

Foto Eco 4

Foto 3

Eğitim

Erasmus Öğretim Üyesi Değişim Programı kapsamında Università per Stranieri di Siena/Siena Yabancılar Üniversitesi’nden Prof. Sabrina Machetti’nin “Apprendimento, Insegnamento e Valutazine dell’Italiano come LS/Yabancı Dil Olarak İtalyanca Eğitimi, Öğretimi, Ölçme ve Değerlendirme” konulu konferansı 15-16 Şubat 2016 tarihlerinde fakültemiz Kurul Odası’nda gerçekleştirilmiştir.

foto Machetti 1

Foto Machetti 2