Okt. Mariacristina Giannattasio

Okt. Mariacristina Giannattasio  Oda: 412  Dahili tel: 15915 E-posta: gimariacristina@gmail.com     Akademik Özgeçmiş

14 Mayıs 1982 İtalya Salerno doğumludur. 2009 yılında Roma “La Sapienza” Üniversitesi Edebiyat – Felsefe Fakültesi, Edebiyat Müzik ve Görsel Sanatlar bölümünden, çağdaş İtalyan şiiri üzerine hazırlanan “Alda Merini. Umutsuz bir aşka susama” başlıklı tezi ile lisans eğitimini tamamlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Salerno Accademia Leonardo bünyesinde İtalyan Dili ve Kültürü öğretmenliği yapmıştır. 2013 yılında Siena Yabancılar Üniversitesi’nden DITALS II (Yabancılara İtalyanca Öğretimi) sertifikasını almaya hak kazanmıştır. 2014 yılından bu yana Yabancılara İtalyanca Öğretimi üzerine seminerler ve konferanslar düzenleyen LEND (Dil ve Yenilikçi Öğretim) İstanbul kurumu üyesidir ve Siena Yabancılar Üniversitesi CILS İstanbul (Yabancı Dil Olarak İtalyanca Sertifikası) sorumlusudur. 2017 yılında Siena Yabancılar Üniversitesi Dilbilim ve Kültürlerarası İletişim bölümünü “Yurtdışında İtalyan Edebiyatı Öğretimi-Alan Araştırması Sonuçları ve Yorumları” başlıklı yüksek lisans tezini tamamlamış ve onur belgesi ile mezun olmaya hak kazanmıştır.  2014 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde okutman olarak görev almaktadır.

Görüşme Saatleri
Cuma 11:00-12:00 412