Katalog Sisteminin Kullanılması

Edebiyat Fakültesi Kütüphanesi, öğrencilere, akademik personele ve araştırmacılara hizmet vermektedir. Kütüphane dermesine internet ortamında ulaşım mümkündür. Kitap, tez ve dergilerin veri girişinde  Symphony Entegre Kütüphane Otomasyon Sistemi kullanılmaktadır.      Symphony Entegre Kütüphane Otomasyon  Sistemi olarak adlandırılan kütüphanedeki elektronik katalog sistemi, gerek kampüs içinden gerekse dünyanın herhangi bir köşesinden kütüphane kataloğuna erişim sağlar. Bu katalog sayesinde kütüphanede bulunan kitap ve diğer yayınların detayları görülebilir. Araştırılan konuyla ilgili elde edilmiş verilerin azlığına veya çokluğuna göre yalnızca konu başlıkları doğrultusunda genel bir araştırma yapılabilir.
11/12/2012