Bölümümüz TÜCAUM Toplantısında Temsil Edildi

13-14 Ekim 2016 tarihlerinde, Ankara Üniversitesi Türkiye Coğrafyası Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜCAUM) tarafından A.Ü. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde düzenlenen Uluslararası Coğrafya Sempozyumuna Bölümümüz 9 Öğretim Üyesi ve 11 bildiri ile en yüksek katılımı sağladı.

TÜCAUM tarafından 2 yılda bir düzenli olarak gerçekleştirilen sempozyumların, Coğrafya camiamızın süreklilik arz eden önemli toplantılarından biri olmasının yanında, ülkemizin değişik üniversitelerinden meslektaşlarımızı bir araya getirmesi açısından da ayrı bir öneme sahip.

Bu yıl sempozyum açılış konuşmalarından biri de bölüm başkanımız Prof. Dr. Barbaros Gönençgil tarafından yapıldı. Bölüm öğretim elemanlarımız tarafından başarı ile gerçekleştirilen sunumların gelecek yıllarda da artarak devam etmesi, daha yüksek oranda katılımların sağlanması dileği ile sempozyuma emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

19/10/2016