Tarih Topluluğu

Kulübün Adı: Tarih Topluluğu Kulübün Başkanı: Serhat Güney – serhatguneytr@gmail.com Kulübün Danışman Öğretim Elemanı: Prof. Dr. Ali Fuat Örenç Kulübün Amacı: Tarih Bölümünde okuyan ve tarih bilimine ilgi duyan öğrencilerin tarih bilgilerini arttırmak, yapılacak sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarla öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak, tarih öğrencilerinin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine yardımcı olacak programlar düzenlemektir Kulübün Genel Faaliyet Alanları:
  • Tarihle alakalı konferans, seminer ve panel düzenlemek
  • Tarihi mekanlara geziler ve turlar düzenlemek
  • Tarih ilmiyle ilgilenenlerin çalışmalarını sunabileceği yayınlar hazırlamak ve organizasyonlar tertip etmek
  • Fakülte bünyesinde yapılan spor ve sanat etkinliklerine katılmak
  • Tarih ilmiyle doğrudan ve dolaylı olarak ilgilenen, alanında yetkin kişilerle röportaj yapmak ve söyleşiler düzenlemek

18/10/2012

Ordu Cad. No: 6, 34459 Laleli / İstanbul