Felsefe Topluluğu

Kulübün Adı: Felsefe Topluluğu

Kulübün Başkanı: Elif Avcı –   avcielf@hotmail.com

Kulübün Danışman Öğretim Elemanı: Araş.Gör.Dr.Murad Umay

Kulübün Amacı: Düzenlediği öğrenci kongreleriyle öğrencilere belli bir konuyu felsefi bakış açısıyla sunabilme ve paylaşabilme imkanını yaratmak. Yapılan sunumların bölüm öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri tarafından metodolojik ve içerik olarak çözümlenmesi aracılığıyla sunum hazırlayabilme ve makale yazabilme becerisinin geliştirilmesi. Öğrencilerin özel olarak ilgilenmek ve derinleşmek istedikleri felsefe disiplini ve filozoflara yönelik okuma gruplarının oluşturulması.

Kulübün Genel Faaliyet Alanları:

• Felsefe bölümü öğrencilerine akademik takvim ve müfredat dışında felsefeyle ilgilenebilecekleri alanları ve zamanları yaratmak.
  • Alanında uzman kişilerin söyleşi, panel ve atölye çalışmaları aracılığıyla öğrencilerle buluşturulması.
  • Güz ve Bahar Dönemlerinde toplam iki tane olmak üzere Öğrenci Kongreleri’nin düzenlenmesi.

18/10/2012

Ordu Cad. No: 6, 34459 Laleli / İstanbul