Ulaşım

Adres: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,  Ordu Cad. No. 196,  34459 Laleli / İstanbul Edebiyat Fakültesi Laleli'de Ordu Caddesi üzerinde bulunmaktadır [Aksaray'dan Beyazıt'a kadar uzanan cadde]. Laleli tramvay durağı fakültenin tam önündedir. Fakültenin arka çıkışında Vezneciler otobüs durakları yer almaktadır.

Edebiyat Fakültesi'ne nasıl ulaşabilirsiniz? Karaköy'den ve Eminönü'den: Zeytinburnu yönüne giden tramvaya binip "Laleli" durağında inerek, Bakırköy'den ve Otogar'dan: Hızlı tramvayla Zeytinburnu durağına gelip, orada tramvaya aktarma yaparak ve sonra "Laleli" durağında inerek, Mecidiyeköy'den ve Taksim'den: Aksaray ya da Yenikapı yönüne giden herhangi bir otobüsle Haşim İşcan Geçidi'ne kadar gelerek, oradan Vezneciler yönüne yaklaşık 500 metre yürüyerek.

20/02/2012

Ordu Cad. No: 6, 34459 Laleli / İstanbul