İÜEF Toplumsal Bellek Kongresi

İÜEF TOPLUMSAL BELLEK KONGRESİ

24 – 25 Nisan 2018

İÜEF’te ikinci kez disiplinler arası bir öğrenci kongresiyle bir araya geliyoruz.

Toplumsal Bellek ana teması altında, ilgi duyduğunuz alanla bağlantılı olarak, teknoloji, sanat, dil veya sosyal bilim alt başlıkları üzerinden metninizi düzenleyebilir, Nisan ayında fakültemizde gerçekleştireceğimiz 2. İÜEF Öğrenci Kongresi’ne konuşmacı olarak katılabilirsiniz.

Konuşmacı olarak katılmak için

23 Şubat 2018 Cuma saat 23:59’a

kadar

özet metinlerinizi

ad, soyad, bölüm, sınıf ve telefon numarası bilgilerinizle birlikte https://goo.gl/forms/IyWZ700LaPtTJ2Bh2 formunu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz.

Kongre, İÜ Edebiyat Fakültesi dışından katılıma açıktır.

TEMA: Toplumsal Bellek

Alt Başlıklar: Sanat, Dil, Teknoloji, Sosyal Bilim

NOT: Bu alt başlıklar haricinde gönderilen metinler dikkate alınacak, yeter sayıya ulaştığında ayrı bir oturumda sunumları birlikte dinlenecektir.

Özet Metin Son Teslim Tarihi: 23 Şubat 2018

NOT: Tam metin teslim tarihi sonraki aşamada duyurulacaktır.

Özet metin yazım kuralları:

> Özetler, Microsoft Office Word Programında, Times New Roman karakterinde,

12 punto, satır aralığı: 1,5  ve satırlar aralığı: 6 nk olacak şekilde hazırlanmalıdır.

> Başlık, konuşmacı ismi, konuşmacının bölümü ve danışman öğretim üyesi/öğretim elemanı ismi bilgileri metnin başında ve kalın harflerle belirtilmelidir.

> Özet metin, başlık ve yazar/danışman bilgileri hariç 500 kelimeyi aşmamalıdır.

NOT: Konuşmayı ve konuşma metnini destekleyen, yararlanılabilecek her türden kaynak tam metin gönderiminde istenecektir.

NOT: Sunumlarda görsel kaynakların kullanılması tercih edilir.

Kongre Tarihi: 24 – 25 Nisan 2018

Yer: İÜ Edebiyat Fakültesi Genel Kurul Odası

Kongreye konuşmacı olarak katılan herkes için “KATILIM BELGESİ” düzenlenecektir.

19/12/2017

Ordu Cad. No: 6, 34459 Laleli / İstanbul