KENT ÇALIŞMALARI – KİTAPLIK: Vitruvius kitabı üzerine

KENT ÇALIŞMALARI – KİTAPLIK

Vitruvius kitabı üzerine birlikte konuşuyoruz.

20 Aralık 2017 Çarşamba

Saat: 17.00

Edebiyat Fakültesi Kurul Odası (Kat III)

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Kent Çalışmaları kent alanında yayımlanan yeni çalışmaları tanıtmak, tartışmaya açmak ve eserlerin hazırlık sürecini yeni araştırmacılarla paylaşmak amacıyla “Kent Çalışmaları Kitaplık” başlıklı yeni bir etkinlik düzenlemeye başlamıştır.

“Kent Çalışmaları-Kitaplık”, kent araştırmaları alanındaki yeni yayınların konunun uzmanlarıyla birlikte konuşulacağı sohbet niteliği taşıyan bir etkinlik dizisi olacak.

Kitaplık etkinliklerinin üçüncüsünde İstanbul Üniversitesi Latin Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Dürüşken’in “Vitruvius (Mimarlık Üzerine)” kitabı konuşulacak. 20 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 17.00’da Edebiyat Fakültesi Kurul Odası’nda gerçekleştirilecektir.

“Kitaplık” etkinliğine katılım için kayıt olmak gerekmektedir. Kontenjan sınırlıdır, katılımcı formu için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için iletişim bilgilerimiz:

sosyoloji.kentcalismalari@istanbul.edu.tr

@iusosyolojikent