TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2017 Yılı 2. Çağrısı

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2017 Yılı 2. Çağrısı Açıldı.

Hayal et, harekete geç!

Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var?  TÜBİTAK BİGG tam sana göre! İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 150.000 TL’lik hibe ile neler başarabileceğini hayal et ve vakit kaybetmeden harekete geç! İstanbul Teknokent’in Uygulayıcı Kuruluş olduğu BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.inventist.gen.tr adresini ziyaret et!

Entertech Teknoloji Fikri_revize3_twitter

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin

bigg.inventist.gen.tr

Başvuru ve Süreç

Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İstanbul Teknokent iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir.
Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri İstanbul Teknoknet’in eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 150 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır.

Entertech Teknoloji Fikri_revize3_banner

23/05/2017