Sonradan Engellilik Paneli

İstanbul Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı Sivil Toplum Kuruluşları ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı tarafından 11 Mayıs 2017, Perşembe günü saat 17:45’te “Sonradan Engellilik Paneli” düzenlenecektir. “Her şey ben yaşarken oldu…” başlığı ve “Sonradan engelliler anlatıyor” alt başlığını taşıyan panel sonradan engelli olanların günlük hayat tecrübelerine odaklanmaktadır. Etkinlikte, farklı engel gruplarında sonradan engelli olan konukların engelli olduktan sonra yaşadıklarını paylaşmaları öngörülmektedir. Bu doğrultuda İletişim Uzmanı Fügen Toksü’nün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programa görme engelliler adına Gülsüme Şenocak, işitme engelliler adına Ozan Türk, işaret dili tercümanı Zeynep Koloğlu, bedensel engelliler adına Savaş Şimşek, zihinsel engelli yakınları adına Meryem Öztürk ve zihinsel engelliler adına Beyazıt Öztürk konuşmacı olarak katılacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe, saat 17:45, Amfi 4

06/05/2017