Yeni Medya Çalışmaları. Araştırma Tasarımı Atölyesi

iusam_ato%cc%88lyeler_001

Sosyoloji Araştırma Merkezi – ATÖLYELER I

Yeni Medya Çalışmaları Araştırma Tasarımı Atölyesi

(Çarşamba, Nisan 12, saat: 10.00, Seyyid Hasan Paşa Medresesi)

Sosyoloji Araştırma Merkezi yeni araştırmacıların yetişmesine katkıda bulunmak, deneyim paylaşımını sağlamak ve ustalarla birlikte çalışabilme imkânı oluşturmak amacıyla atölyeler düzenlemeye başlamaktadır. İlk atölyemiz yeni medya çalışmaları konusunda araştırma tasarlamak üzerine olacak.

İlk atölyenin konukları, yeni medya araştırmaları tasarlama ve uygulama konusunda deneyimli iki araştırmacı, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Mutlu Binark ve Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Doç. Dr. Günseli Bayraktutan. 12 Nisan 2017 Çarşamba günü 10.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek “Yeni Medya Çalışmaları Araştırma Tasarımı Atölyesi” sadece lisansüstü öğrencilerin katılımına açık olacak.

Atölyeye katılımcı veya dinleyici/tartışmacı olarak iki farklı biçimde dahil olmak mümkün. (1) Katılımcı olarak dahil olmak isteyen lisansüstü öğrencilerin henüz saha çalışmasına başlamadıkları “Araştırma Tasarımlarını” istenilen formatta ya da formattaki başlıkları içerecek şekilde e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir. 3 araştırma tasarımının atölyede ele alınması planlanmaktadır. Çok sayıda başvuru olması halinde atölyeyi düzenleyeler, başvuruları değerlendirerek farklı nitelikteki tasarımları seçecektir. Böylelikle atölyeden daha fazla fayda sağlanması hedeflenmektedir. (2) Dinleyici/Tartışmacı olarak dahil olmak isteyen lisansüstü öğrencilerin ise yeni medya çalışmalarıyla olan ilişkilerini özetle yazmaları beklenmektedir.

• Katılımcı olarak yer almak isteyen lisansüstü öğrencilerin doldurması ve e-posta ile göndermesi gereken form için tıklayınız.
  • Dinleyici/Tartışmacı olarak yer almak isteyen lisansüstü öğrencilerin doldurması ve e-posta ile göndermesi gereken form için tıklayınız.

SON BAŞVURU TARİHİ: 9 NİSAN PAZAR

Başvuru formu gönderimi ve sorularınız için iletişim bilgilerimiz:

sosyolojimerkezi@istanbul.edu.tr

@IUSosyolojiAras