Akademide Fikri Mülkiyet; Sistem Destekli Strateji Geliştirme

Akademik Gelişim Eğitimleri – 8

Akademide Fikri Mülkiyet; Sistem Destekli Strateji Geliştirme

Akademik Gelişim Eğitimleri – 8

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi  bünyesinde düzenlenecek olan Akademik Gelişim Eğitimlerinin sekizincisiyle devam ediliyor.

Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ tarafından sunulacak oturumda üniversitelerde fikri mülkiyet, ulusal ve uluslararası otoritelerin mevcut düzenlemeleri, fikri mülkiyet analiz ve strateji geliştirmesine dair bilgiler verilecek olup, uygulamalı örnekler ile profesyonel sistem destekli eğitimi yapılacaktır.

Tarih: 12 Mayıs 2016, Perşembe

Yer: Edebiyat Fakültesi Kurul Odası

Saat: 17:00 (Program öncesinde saat 16:30’da çay ve kahve ikramı olacaktır)

Katılımcı kayıt formunu doldurmak için  lütfen tıklayınız.

Eğitim Seminer İçeriği:

Fikri Mülkiyet ve Üniversitelere Dair

Ulusal ve Uluslararası Otoritelerin Yaklaşımı

Fikri Mülkiyet Stratejilerine Dair

Sistem Destekli Analiz ve Strateji Geliştirme Uygulamalı Gösterimi

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ

Yrd. Doç. Dr. Metin TUNÇ, Bilgi Bilim sahasında Fırat Üniversitesi’nde ön lisans, Hacettepe Üniversitesi’nde lisans ve Marmara Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır. 2002-2014 yılları arasında bilgi hizmetleri sektöründe yönetici ve danışman olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bilimmetri ve Sosyometri sahalarında çeşitli yayın ve faaliyetler yapan Tunç, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

11/05/2016

Ordu Cad. No: 6, 34459 Laleli / İstanbul