“Benim İstanbul’um” öğrenci projesi tamamlandı

"Benim İstanbul'um" öğrenci projesi tamamlandı Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen "Benim İstanbul'um" projesinin kitaplarının tanıtımı ve sergi açılışı 15 Mart 2016 Salı akşamı Saint Benoit Fransız Lisesi'nde yapıldı.

Sayın Dekanımız Prof.Dr. Mustafa Özkan, Fransız Dili ve Edebiyatı  Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nedret Öztokat ve Saint Benoit Lisesi Müdürü Pierre Gentric arasında kasım ayında imzalanan kültür/edebiyat projesi "Benim İstanbul'um Yolculuk Defteri" konulu ortak çalışma sonuçlandı.

Açılışta Fransa Başkonsolos Yardımcısı Aurélien Maillet'nin de bulunduğu etkinliğin sergi ve kitapları dün akşam izleyicilerle buluştu. Projenin bilimsel yapılanmasını üstlenen Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı  öğrencilerine okul müdürü Pierre Gentric özel teşekkürlerini iletti.Her iki kurumun öğrencilerinin gerçekleştirdiği İstanbul'dan sayfalardan oluşan resim sergisi 25-15 Mart 2016 tarihleri arasında Saint Benoit Lisesi Galeri'sinde gezilebilir.

------

Carnet de Voyage 15.3.2016 (1)
affiche_expo_carnets_de_voyage_web-2
17/03/2016